Turun musiikkitalo Fuugan rakennushankkeen esittelytilaisuus järjestetään tiistaina 14.3. klo 18–19.30 Turun Kaupunginteatterin yleisölämpiössä. Tilaisuus on kaikille avoin, mutta siihen tulee ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuutta voi seurata myös striimin välityksellä Turun kaupungin Facebook-sivulta.

Kiitos kiinnostuksesta, ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt ja kaikki paikat teatterilla täyttyivät.

Musiikkitalon esittelytilaisuutta voi seurata myös Turun kaupungin Facebook-sivulla, jossa tilaisuuden tallenne on katsottavissa 27.3.2023 asti.

Aurajoen varren kulttuurirakennusten ketjua täydentävästä musiikkitalo Fuugasta tulee avoin ja aktiivinen paikka kaikille kaupunkilaisille sekä kiinnostava kohde Turussa vieraileville. Musiikkitalo Fuuga on yksi niistä merkittävistä kulttuuri-investoinneista, joilla Turku vahvistaa asemaansa arvostettuna kulttuurikaupunkina. Tavoitteena on, että Turun musiikkitalo Fuugan rakentaminen alkaa jo vuonna 2023 ja talo on valmis alkuvuodesta 2026.

Tilaisuudessa musiikkitalohanketta esittelevät pääsuunnittelija Tuomas Silvennoinen PES-arkkitehdeilta, Turun kaupunkisuunnittelujohtaja Timo Hintsanen, Turun filharmonisen orkesterin intendentti Nikke Isomöttönen sekä musiikkitalohankkeen allianssin projektipäällikkö Juha Kartastenpää Hartela Länsi-Suomi Oy:stä. Tilaisuuden musiikista vastaa Turun filharmonisen orkesterin harpisti Päivi Severeide.

Ohjelma

Turun Kaupunginteatteri, Itäinen Rantakatu 14

Kahvitarjoilu.

18.00  Musiikkiesitys, Päivi Severeide, harppu

18.10  Kaupunkisuunnittelu ja kaupunkikuva, Kulttuuriranta ja ajankohtaiset lähialuetta koskevat hankkeet / Timo Hintsanen

18.25  Musiikkitalon esittely: arkkitehtuuri ja suunnitelmat / Tuomas Silvennoinen

18.40  Musiikkiesitys, Päivi Severeide, harppu

18.45  Mitä musiikkitalossa tapahtuu: TFO:n uusi koti, toimintakonseptin kehittäminen ja tavoitteet / Nikke Isomöttönen

19.00  Rakennushankkeen aikataulu ja vaikutukset ympäristöön / Juha Kartastenpää

19.15  Kysymykset

Ilmoittaudu ja lähetä kysymyksesi ennakkoon

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään sunnuntaina 12.3. osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Musiikkitalohankkeen_esittelytilaisuus

Lyyti-linkin kautta voit samalla lähettää mahdollisen kysymyksesi esittelijöille ennakkoon. Myös tilaisuudessa on aikaa kysymyksille.

Voit seurata tilaisuutta myös striimin välityksellä. Tilaisuus striimataan Turun kaupungin Facebook-sivulta.

Musiikkitalohankkeesta järjestetään jatkossa säännöllisesti esittelytilaisuuksia. Seuraava tilaisuus järjestetään rakentamispäätöksen jälkeen. Musiikkitalon kuulumisia voit seurata sivuilla musiikkitalofuuga.fi.

Tervetuloa!